Agenda konkursu "Calvados Nouvelle Vogue Trophies 2016"

Agenda konkursu i lista produktów

 

Agenda

AGENDA - Calvados Nouvelle Vogue Trophies 2016
09.30 - 10.15 Przyjazd i rejestracja uczestników konkursu
10.30 - 11.15 Odprawa dla uczestników oraz jurorów konkursu (losowanie numerów startowych)
11.30 - 12.00 Prezentacja szkoleniowa "Discovering Calvados"
12.10 Rozpoczęcie konkursu (I część) - uczniowie szkół gastronomicznych
14.00 Prezentacje szkoleniowe  firm partnerskich
14.45 Kontynuacja konkursu - barmani profesjonalni
16.45 - 18.00 Uroczyste ogłoszenie wyników oraz wręczenie dyplomów i nagród laureatom konkursu

Ważna informacja !!!!! - Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w Agendzie.

Ważna informacja !!!!!!!!!

Lista alkoholi przygotowanych przez firmę M&P dla 6 finalistów ( barman profesjonalny ) konkursu w ramach " blind testing "

  1. Brandy de Jerez - ESPLENDIDO
  2. Calvados - LUIS DE LAURISTON RESERVE
  3. Bourbon Whiskey - BUFFALO TRACE
  4. Armagnac - BARON GASTON LEGRAND VS
  5. Malt Whisky - GLENDRONACH 8 YO HIELAN
  6. Rum - BARCELO ANEJO

„Blind Test”   - uczniowie szkół gastronomiczno- hotelarskich

Syropy wytypowane do konkursu:

  1. Syrop MONIN Orgent ( Almond )
  2. Syrop MONIN Watermelon
  3. Syrop MONIN Elder Flower
  4. Syrop MONIN Rasberry
  5. Syrop MONIN Peach
  6. Syrop MONIN Poire
  7. Syrop MONIN Mandarine

 

Chcesz wziąć udział -